Thuis

Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

Werd Plastic de Productenco. van Shenzhentunsing, Ltd opgericht in 2007 en wordt gevestigd aan het front van technologie in Shenzhen-Stad, China, die een gebied van 10.000 vierkante meters behandelen. Meer dan vijftien jaar van hete smeltings zelfklevende ontwikkeling en toepassingsgeschiedenis. Het heeft een professioneel die team van de polymeertechnologie door Meester wordt geleid en de Doctoraattechniek, het integreren R&D, de Productie en de verkoop zijn geïntegreerd.

China Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

Ons bedrijf is uitgerust met een multifunctioneel laboratorium van het polymeermateriaal: de indexmeetapparaat van de smeltingsstroom, DSC, viscositeitsmeter, de transformatie infrarode spectrometer van Fourier, rotatiereometer, het meetapparaat van de schilkracht, duwmeetapparaat, het meetapparaat van de krommingsvervorming, thermisch inkapselingsmateriaal, de programmeerbare kamer van de temperatuurvochtigheid en ander high-precision materiële analyse en het materiële testen materiaal; terwijl het waarborgen van onderzoek en ontwikkeling, inkomende materialen, productie, en kwaliteitscontrole, kan het toepassing het testen van de verschillende behoeften van klanten ook simuleren.

China Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

Verwerkende materiaal:

Vier reeksen functionele hete smeltings zelfklevende film en functionele film gietende productielijnen, en drie reeksen hete productielijnen van de het bladdeklaag van de smeltings zelfklevende film, realiseren fundamenteel de drie-schaal massaproduktiewijze van standaardmachines, standaardteeltmaterialen en de standaardspecificaties, alle lijnen zijn uitgerust met automatische infrarode diktecontrole en het automatische online systeem van de het tekorterkenning van opsporingsoptisch lezen optische, parallel en perfect online opsporingsproces en database terwijl het standaardiseren van massaproduktie. één gewijzigde hete smeltings zelfklevende onderwater pelletiserende productielijn antwoordt hoofdzakelijk aan de marktvraag naar wijziging van verschillende functionele hete smeltingskleefstoffen. Volledig automatische ultra-fine cryogene malende productielijn, met een jaarlijkse productiecapaciteit van 2.500 ton van heet smeltings zelfklevend poeder. Vijf reeksen van de schacht van de precisiemisstap het winden van en het scheuren van machines. Één reeks van samenstellingsmachine. Een industriële samenstellingsfabriek het integreren korreling, functionele en filmdeklaag, het fijne malen, precisie die scheuren samenstellen.

China Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

 

Ons bedrijf specialiseert zich in R&D, productie en verkoop van TPU, PA, PES, Polyolefins, SBS, SIS, EVA, EAA en andere hete producten van de smeltings zelfklevende reeks met verschillende materialen en functies, zoals korrels, films, en poeder, die etc. in 3C wijd elektronika, 5G, Auto's, precisieinstrumenten, medische behandeling, bagage, handtassen, sportieve goederen, kleding, schoeisel, hoeden gebruikten.

China Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Het bedrijf heeft ISO9001 overgegaan: de certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2015, en keurt het bidirectionele gestandaardiseerde combinatiemodel van ERP en ISO9001 goed om alle aspecten van onderzoek en ontwikkeling, inkomende materialen, planning, productie en kwaliteit systematisch te controleren. Alle producten voldoen aan milieubescherming normen zoals RoHS, BEREIK, oeko-Tex, Californië 65, halogeenrapport, PFOA, PFOS, PAHS, HBCDD, enz., en zijn geëngageerd aan het creëren van een milieuvriendelijke fabriek.


China Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

Klantenbezoek

China Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

 

 

China Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

 

Smartcards Expo 2018

China Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7

 

Trustech 2018

China Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 8

 

Tot slot dank voor het bezoeken van onze website. wij stemmen in warm met uw onderzoeken. Wij heten warm welkom u verbinden aan ons en samen vestigen vriendschappelijke verhoudingen!

  

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Werd Plastic de Productenco. van Shenzhentunisng, Ltd, opgericht in 2007. Door elf jaar van de reis van ontwikkelde hete smeltings zelfklevende film en professionele technische teams op high-molecular techniek. Verzamelt onderzoek en ontwikkeling (R&D), samen productie en verkoop. Van de te filmen grondstoffen zijn strikt overeenstemming met ISO9001.

Momenteel, heeft ons bedrijf met twee ingevoerde hete smelting zelfklevende korrel gewijzigde lijnen uitgerust (neemt veroorzaakt korrels onderwatereigenschappen. op). Het is opbrengst 2.000 ton per jaar. Wij hebben ook twee reeksen van 1.6M de extra lijnen van de de Filmdeklaag van de breed-grootte Hete Smelting Zelfklevende (Opbrengst meer dan 5000000 meters per jaar.). Rimpelen de infrarode automatische het van een flens voorzien drie volledig-NC snijmachine en één reeks van zich hoge snelheid het speciale verzetten tegen samenstellingseenheden. Het is een combinatie van maakt korrel, maakt film, het Scheuren en gelamineerde film.

China Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd.
Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd.
Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd.
Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd.
Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd.
Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Aantal werknemers : 50~80

Jaarlijkse omzet : 500000-6000000

Opgericht Jaar : 2007

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Certificaten China Shenzhen Tunsing Plastic Products Co., Ltd. Certificaten